Szövegíró, blogger! Minden témában tőlem neked!

Személyes fejlődés XIV. 14. kerület Budapest

A személyes fejlődéssel kapcsolatos tippek gyűjteménye tökéletes kiindulópontot jelent egy kezdő számára, hogy elkezdjen azzá válni, akivé szeretne. Az alábbiakban éppen egy ilyen gyűjteményt mutatunk be, amely remélhetőleg segít egy olyan terv kidolgozásában, amely segíthet jobb emberré válni és jobb életet élni. Jó tanácsok a személyes fejlődés elősegítésére!

A személyes fejlődéssel kapcsolatos tippek gyűjteménye tökéletes kiindulópontot jelent egy kezdő számára, hogy elkezdjen azzá válni, akivé szeretne. Az alábbiakban éppen egy ilyen gyűjteményt mutatunk be, amely remélhetőleg segít egy olyan terv kidolgozásában, amely segíthet jobb emberré válni és jobb életet élni.

Ismerd be, hogy alacsony szinten vagy az univerzumban. Annak elismerése, hogy nem tudsz mindent, a kezdete annak, hogy megnyíljon az elméd, a szíved és a lelked a világ többi része felé. Mindannyian csak egy-egy pötty vagyunk az egész univerzumban, és mindannyiunknak rengeteg tanulnivalója, megértése, megismerése és fejlesztése van.

Az önbecsülés megszerzése olyan egyszerű lehet, mint minden reggel felébredni, és arra kényszeríteni magunkat, hogy leírjunk egy pozitív gondolatot magunkról. Idővel ezek a pozitív gondolatok kezdenek túlsúlyba kerülni a negatív gondolatokkal szemben, és az agyad automatikusan elkezd így gondolkodni. A rossz önbecsüléssel nehéz megküzdeni, de minden nap egy kis lépéssel lehetséges.

Döntsd el, hogy a támogató csoporthoz való csatlakozás megfelelő-e számodra. Egy támogató csoporthoz való csatlakozás nagyszerű lehet. Már az is hatalmas segítség lehet, ha olyan embereket találsz, akik ugyanolyan dolgokkal küzdenek, mint te. Másrészt, ha valami olyasmiben szenvedsz, mint például egy étkezési zavar, egy támogató csoport valószínűleg nem a megfelelő hely számodra.

Az önbizalmad építése érdekében ki kell próbálnod új, kissé nehéz dolgokat. Ha rájössz, hogy sokféle dologra képes vagy jól csinálni, az segíthet abban, hogy magabiztosnak érezd magad, hogy bármit megtehetsz, amit csak akarsz, ha csak megpróbálod.

Koncentrálj arra a jó érzésre, amit az okoz, ha valamit megcsinálsz. Ne arra koncentrálj, hogy mennyire utálsz egy adott tevékenységet. Gondolj arra, mennyivel jobban fogod érezni magad, ha lekerül a teendőid listájáról! Senki sem szereti kitakarítani a kutya kennelét, de még rosszabb, ha napokig aggódsz, hogy meg kell tenned, mielőtt végre beadod a derekad és nekilátsz a munkának!

Fogadd el, hogy a változás hosszú időbe telik. Ahelyett, hogy egy olyan hatalmas célt próbálnál leküzdeni, mint az 50 kiló leadása, inkább bontsd fel kisebb, rövid távú célokra. Ez segít abban, hogy úgy érezd, hétről hétre teljesítesz valamit, és motiváltabb maradsz a nagyobb célod befejezésében.

A szomorúság nem egy életforma, de nem kell drogokhoz fordulnod, hogy feldobd a hangulatodat. Állj meg, és vacsorázz vagy ebédelj pulykát vagy lazacot, vagy bármilyen más olyan ételt, amely magas fehérje- és triptofántartalmú. 

Gondolkodj pozitívan. Egyszerűen és kissé bután hangzik, de tényleg sokféleképpen fog hasznodra válni. Ha úgy kezded a napodat, hogy azt gondolod, utálod a hétfőket, akkor valószínűleg a hétfőd pocsék lesz. Ha úgy kezded a napodat, hogy arra gondolsz, hogy ez egy jó nap lesz, akkor nagyobb valószínűséggel lesz egy kellemes napod.

Mielőtt reagálnál egy kihívásra, szánj időt a gondolkodásra. Még ha csak harminc másodpercről van is szó, ezek a másodpercek időt adnak az elmédnek, hogy feldolgozza azokat az információkat, amelyeket a kezdeti zsigeri reakciód esetleg figyelmen kívül hagyott. Ezt a gondolkodási időt egyébként ne tekintsd oknak arra, hogy ne cselekedj. Határozz meg egy határidős időpontot, amikor dönteni kell.

Nos, remélhetőleg a fent említett tippgyűjtemény elég volt ahhoz, hogy nagyszerű kiindulási alapot adjon ahhoz, hogy mit kell tenned és várnod, amikor a személyes fejlődésedről van szó. Ezt a gyűjteményt gondosan összeállítottuk, hogy segédeszköz legyen az arzenálodban, hogy elkezdhess tervezni, hogy azzá a személyiséggé válj, aki lenni szeretnél.

Partnerek:
Konténer rendelés, Sittszállítás Budapest
 

Konténer rendelés, sittszállítás Budapest<-- Vissza a Személyes fejlődés XIV. 14. kerület Budapest blog oldalra!